Wanneer uw scooter bij ons staat ter reparatie wilt u graag van ten voren weten wat de kosten zijn. Wij proberen altijd zo goed mogelijk te communiceren wat de kosten zullen zijn. Echter kost onderzoek ook geld en werken wij met "Diagnose".

Wat gaat het kosten? is de meest gestelde vraag en is vaak moeilijk te beantwoorden echter kunnen wij al enige duidelijkheid geven omtrend de standaard kosten.

Diagnose:

Wanneer u een storing aan u scooter of brommer heeft kunt u bij ons een diagnose laten uitvoeren, deze kost maximaal € 80,- binnen dit bedrag gaan wij proberen het euvel te verhelpen vaak lukt dat wel maar mocht het echter tegenvallen en niet lukken bellen wij u altijd eerst op met een begroting.

Standaard kosten:

Voor veel repareaties kunnen wij een een duidelijke kosten begroting geven, zoals de standaard arbeidskosten van een onderhoud beurt , buitenband vervangen, uitlaat vervangen, lampen vervangen. Voor een prijs opgave kunt u het beste langs komen.

Niet standaard kosten:

Wanneer wij aan u scooter en of brommer werken kan er bijvoorbeeld door slecht onderhoud een bout afbreken omdat deze is gaan vastroesten worden de extra kosten altijd doorberekend. echter nemen wij dan altijd eerst contact op met u.

Ons doel:

Wij willen graag zo transparant mogelijk werken, en u als klant goed informeren over zowel kosten als de technisch staat van uw scooter.

Scooter Service Hengelo

Werkplaats