De voordelen van kopen bij een scooterwinkel is ook de Garantie die wij kunnen bieden aan onze klanten, het begint bij een onderhouds beurt van elke verkochte scooter zo kunnen wij zorgen dat het onderhoud op niveau gebracht wordt. Na dit onderhoud kunnen wij het volgende betekenen voor u.

Scooters vanaf € 650.-

-Onderhouds beurt

-1/2 tank brandstof

-Top Service.

-3 maand motorische garantie!

Scooters tot € 649.-

-Onderhoudsbeurt

-1/2 tank brandstof

-Top Service

-2 maand garantie mogelijk

voor slechts € 50.-

Nieuwe voertuigen

-1e onderhoudsbeurt

-Volle tank brandstof

-Top Service

-Importeurs garantie volgens hun voorwaarden

Wanneer u een scooter nieuw of gebruikt koopt bij Scooter Service Hengelo krijgt u in de meeste gevallen GARANTIE mits aangegeven of onderhandeld.

Wij berekenen geen afleverkosten bij een gebruikte scooter of brommer!

-Wel krijgt u 3 maand motorische garantie bij een aanschaf prijs van € 650,-*

-Wij leveren geen garantie op gebruikte scooters tot € 650,-* Nieuw! U kunt 2 maand motorische garantie afsluiten voor slechts € 50,-

Belangrijk.

Garantie begint bij Scooter service Hengelo bij binnenkomst van de gebruikte scooter of brommer. Deze scooter of brommer wordt eerst gecontroleerd op:

-Remmen

-Aandrijving

-Werking stuur inrichting

-Werking elektronische gedeelte.

-Banden

-Onderhouds staat.

Wanneer de scooter of brommer goed is bevonden wordt hij pas klaar gemaakt voor verkoop!

Waarom?

Na deze controle wordt alles gerepareerd en mocht een onderdeel matig zijn wordt deze altijd vervangen om kosten op korte termijn voor de nieuwe eigenaar te voorkomen. Door deze werkwijze hebben wij nagenoeg geen problemen met onze 2e hands scooters en heeft de nieuwe eigenaar maximaal plezier aan zijn of haar aangeschafte scooter.

Toch problemen?

Heeft u onverwachts toch een probleem? Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons dan kunnen wij samen werken aan een oplossing. Had u geen garantie meld u dan nog steeds wij kunnen nog steeds samen werken aan een goede oplossing.

Ophalen?

Heeft u pech met uw scooter kan deze worden opgehaald in overleg. de kosten binnen een straal van 10 km bedragen € 35,-. Ophalen is een dure service dus valt u buiten de straal worden er extra kosten berekend en is alleen mogelijk in overleg.

Ons werkgebied is maximaal 40 km om ons bedrijf daarbuiten kunnen wij u scooter of brommer niet ophalen en moet u zelf vervoer regelen naar ons.

Scooter Service Hengelo

Garantie gebruikte scooters